loader image

uitnodiging jaarlijkse uitleen- culturele avond

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Andreas Schotel nodigt U als lid, vrijwilliger of belangstellende uit voor de jaarlijkse Culturele Avond op vrijdag 6 maart 2020 om 20.00 uur in de zaal van café Schuttershof in Esbeek.
Het bestuur zal u kort informeren over de activiteiten van het afgelopen jaar.

Dit jaar bestaat de Stichting Vrienden van Andreas Schotel 40 jaar. Op deze avond zullen we daar speciale aandacht aan schenken door terug te blikken op de afgelopen 40 jaar.

Daarna zorgt het Rooskoor van Bierbrouwerij De Roos voor een muzikaal intermezzo.
Indien u in het bezit bent van een geleende ets, mag u deze ets (en) vrijdag 6 maart 2020 tussen 17.00 en 18.00 uur inleveren bij café Schuttershof in Esbeek. Diegenen die verhinderd zijn, kunnen hun ets ook, na telefonische afspraak, vooraf inleveren bij Piet Verhoeven, Groenstraat 2 Esbeek (06-52377138).

Woont u buiten de gemeente Hilvarenbeek en bent u van plan naar deze avond te komen, dan kunt u de geleende ets ’s avonds meebrengen. Wij verzoeken u dan om half 8 aanwezig te zijn en dit vooraf via de mail of telefonisch aan ons te laten weten.

Het bestuur vraagt de leners ervoor te zorgen dat hun ets op deze avond aanwezig is.

Tijdens de avond heeft u de gelegenheid weer een nieuwe ets uit te kiezen die u na afloop mee naar huis kunt nemen.
De volgende dag, zaterdag 7 maart 2020, is er tussen 11.00 en 12.00 uur alsnog gelegenheid om een ets op te halen.
Indien u nog geen “Vriend” bent, heeft u deze avond de mogelijkheid om u aan te melden als “Vriend” van Andreas Schotel. De kosten van een lidmaatschap zijn, zoals vorig jaar besloten tijdens de ledenvergadering verhoogd naar € 7,50 per jaar, indien u ook een ets wilt lenen zijn de totaalkosten € 25,00 per jaar. We benadrukken dat u geen lid hoeft te zijn of te worden om deze avond bij te wonen.

Voor vragen over de uitleen kunt u contact opnemen met De Stichting Vrienden van Andreas Schotel 06-23154233 of info@andreasschotel.nl

Het bestuur hoopt op uw aanwezigheid.

Concept, ontwerp & realisatie website: Pulles Media Design