loader image

uitnodiging boekpresentatie

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Andreas Schotel nodigt U uit voor de presentatie van het boek ‘Andreas Schotel, tekeningen & aquarellen – een overzicht’ op zondag 18 juli 2021 om 14.00 uur in het Andreas Schotel Museum /CafĂ© Schuttershof, Dorpstraat 2 te Esbeek.

Ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van de Stichting Vrienden van Andreas Schotel heeft Peter Thoben, kunsthistoricus en conservator van het Andreas Schotel Museum, een boek met een selectie uit de tekeningen en aquarellen van Andreas Schotel samengesteld.

Burgemeester Evert Weys van Hilvarenbeek zal ingaan op de betekenis van het veertigjarig bestaan van de Stichting Vrienden van Andreas Schotel.

Peter Thoben zal een toelichting geven op het boek en de eerste exemplaren overhandigen. Hans Walgenbach, kenner van het culturele leven van Rotterdam en voormalig museum- directeur, zal zijn visie geven op de positie van Andreas Schotel in het Rotterdams kunstleven.

Deze middag zal muzikaal omlijst worden door Canti Vaganti, bestaande uit Kateleine van der Maas en Bruno Gullo. Zij brengen theater waarin live wereldmuziek, humor en theater samenkomen.
Vanzelfsprekend houden wij ons aan de dan geldende voorschriften en maatregelen tegen de verspreiding van het COVID-19 virus.

Daarnaast vragen wij u zich vooraf via mail op info@andreasschotel.nl aan te melden als u deze middag aanwezig wilt zijn.
Graag verwelkomen wij u op zondag 18 juli 2021 om 14.00 uur.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de Stichting Vrienden van Andreas Schotel

Concept, ontwerp & realisatie website: Pulles Media Design