loader image

uitnodiging culturele avond 2017

Uitnodiging culturele avond

Het bestuur van de Stichting Vrienden van Andreas Schotel nodigt U als lid, vrijwilliger of belangstellende uit voor de jaarlijkse Culturele Avond op vrijdag 17 maart 2017 om 20.00 uur in de zaal van café Schuttershof in Esbeek.

Gastspreker van deze avond is bioloog dhr. Thijs Caspers, schrijver in dienst van Brabants Landschap.

Hij spreekt op deze avond over zijn lievelingsschilderij  “ De Tuin der Lusten” van Jeroen Bosch.

Dit schilderij bevat namelijk duizenden dieren: inheemse-, uitheemse-, fabel- en fantasiedieren, stuk voor stuk geschilderd met een reden: ze symboliseren menselijke eigenschappen zoals zinnelijkheid, mateloosheid, hebberigheid en bandeloosheid.

Het zal dan ook weer een avond worden vol humor en plezier. 

Indien u in het bezit bent van een geleende ets, dient u deze ets(en) vrijdag 17  maart 2017  tussen 17.00 en 18.00 uur in te leveren bij café Schuttershof  in Esbeek. Diegenen die verhinderd zijn, kunnen hun ets ook,  na telefonische afspraak,  vooraf  inleveren bij Piet Verhoeven,  Groenstraat 2 Esbeek (06-52377138).

Woont u buiten de gemeente Hilvarenbeek en bent u wel van plan deze avond te komen, kunt u de geleende ets ‘s avonds meebrengen. Wij verzoeken u dan om half 8 aanwezig te zijn en dit even via de mail of telefonisch aan ons te laten weten.

Het bestuur vraagt de leners ervoor te zorgen dat hun ets op deze avond aanwezig is.

Tijdens de avond heeft u de gelegenheid weer een nieuwe ets uit te kiezen die u na afloop mee naar huis kunt nemen.

De volgende dag, zaterdag 18  maart 2017, is er tussen 11.00 en 12.00 uur nog gelegenheid om een ets op te halen.

Indien u nog geen “Vriend” bent, heeft u deze avond de mogelijkheid om u aan te melden als “Vriend” van Andreas Schotel.

Voor vragen over de uitleen kunt u contact opnemen met De Stichting Vrienden van Andreas Schotel 06-23154233 of 013 -5169271 

Het bestuur hoopt op uw aanwezigheid. 

Concept, ontwerp & realisatie website: Pulles Media Design