loader image

Liefst 16 wandelingen in Beekse natuur in april (Hilverbode)

IN KADER VAN NATUURLIJK HILVARENBEEK

Liefst zestien wandelingen in Beekse natuur in april
In de hele maand april zijn er maar liefst zestien wandelingen in de Beekse natuur. Dit in het kader van NATUURlijk Hilvarenbeek, dat op zondag 2 april van start gaat in CC Elckerlyc met een gevarieerd programma. Deelname aan de wandelingen biedt de inwoners van Hilvarenbeek een uitgelezen kans om de lokale natuurgebieden (op- nieuw) te ontdekken.

De wandelingen zijn extra interessant omdat ze onder leiding staan van gidsen die uitermate deskundig zijn en alles weten van flora en fauna. Maar het zijn bovenal ook boeiende vertellers die met veel passie over hun liefde voor de natuur spreken. Sommige wandelingen gaan niet alleen over de natuur, maar ook over de cultuurhistorie of zelfs over de kunst.

ROUTES

De volgende wandelroutes staan in april op het programma: Natuurbegraafplaats ‘De Utrecht (2 april, 9 april. 16 april, 23 april) | Andreas Schotelwandeling (6 april, 12 april, 20 april en 26 april) | IVN-wandeling vanaf boerderijmuseum Grutje (9 april) Voorjaarswandeling VVV Hilvarenbeek (9 april) | Wandeling Rondom het Aards Paradijs (13 april) | IVN-wandeling van- af Den Elshorst (22 april en 29 april) | Vroege vogelwandeling Turkaa door VNMH (23 april) Bezoek kasteeltje Gorp en wandeling door de omgeving (26 april).

Noteer deze vast in uw agenda! Buiten deze begeleide wandelingen zijn er wandel/fietsroutes (met kaart en beschrijving) uitgezet door heemkundige kring loannes Goropius Becanus. Deze routes zijn verkrijgbaar bij de VVV.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over tijd- stip en vertrekpunt van de wan- delingen, ga naar de website van NATUURlijk Hilvarenbeek www. boekfestival.nl of bezoek de Facebookpagina.

In het kader van NATUURlijk Hilvarenbeek is er ook een foto- wedstrijd. Wil je meedoen, kijk dan op de website.

Concept, ontwerp & realisatie website: Pulles Media Design